Reacties van klanten
Reacties van klanten

Beste meneer Jamin, Ik ben zeer tevreden met het resultaat van onze gesprekken. Ik heb het rapport aan mijn ouders laten lezen, zij konden zich net ais ik zeer goed vinden in uw conclusies.

Ik ben op dit moment bezig met het afronden van mijn stage en ik hoop dan ook dat deze voldoende zal zijn, ik heb er wel vertrouwen in.

Ik heb me tijdens mijn stage verbeterd in mijn sociale contacten, door veel telefonisch contact en laatst moest ik een dag lang een groep studenten begeleiden door Breda, Ik voel me hier steeds beter bij en het geeft me ook genoegdoening. Ik denk dat ik door de gesprekken met u een stuk zelfbewuster ben geworden. Ik ben nog steeds van plan om de opleiding Commerciële Economie af te maken en hierna mogelijk een vervolg opleiding.

Groeten K/ 30 Oct 2008

Hierbij wil ik je hartelijk danken voor je begeleiding tijdens mijn afstudeertraject. Heb veel geleerd over mezelf en op diverse andere gebieden. ……………. Ik heb veel geleerd tijdens mijn studie en vooral de laatste maanden tijdens het schrijven van mijn scriptie. Jouw wijze woorden heb ik zeker meegenomen. Af en toe wat afstand nemen en niet alles in de hand willen houden..

Hartelijke groeten, T.T./ '29-06-09

Voor de beginnende loopbaanadviseur is dit boek een welkome ruggensteun. Vanuit een goed totaaloverzicht als vertrekpunt maakt u zo een effectieve start. Bent u reeds ervaren, dan is dit boek zeer geschikt als mogelijkheid tot reflectie.

Beste Crit, Gisteren heb ik mijn ontbrekende vrijstelling mogen ontvangen Ik ben hier uitermate mee in mijn nopjes.…………………

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de voortreffelijke begeleiding in het traject "hoe vrijstellingen correct aan te vragen".

Ze hebben hun nut bewezen, gezien het uiteindelijke bereikte resultaat. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet, J.M (17 juni 09)

Beste Chrit,

We hebben elkaar gisteren getroffen bij K. Ik vond je verhaal inspirerend evenals je website. Wat zijn we toch bevoorrecht dat we ons op dit terrein mogen bezighouden. De boekenbon die we ontvangen hebben gaat in ieder geval besteed worden aan Actief Betrokken. Ben erg benieuwd naar de inhoud. Wellicht treffen we elkaar weer.

Met vriendelijke groet, N.K./ Loopbaanadviesbureau

Door deze module ben ik “gedwongen” om weer eens kritisch te kijken naar de eigen organisatie en de positie van de afdeling P&O en haar beleid en doelstellingen. Ondanks dat ik dus dagelijks met personeelsmanagement bezig ben heb ik een aantal nieuwe eye- openers gekregen en nieuwe inzichten in het P&O- beleid van de organisatie waarin ik zelf werkzaam ben.

P.v.T./ Module: Personeelsmanagement/ Jan, 2009

Hoi Ad,

Hier dan toch mijn "evaluatie" van het gesprek met Crit. Het was wel een eyeopener en mijn mening is dan ook dat dit eigenlijk al op voortgezet onderwijs moet zijn. …Ik ben deze opleiding (mer) gaan doen omdat daar meer mijn hart ligt. Gezien mijn resultaten is dit een goede keuze.

Bij de oefeningen van Crit kwam wel naar voren dat mijn hart toch ook wel enorm ligt bij de natuur, ook wel bij het sociale gedeelte, maar omdat ik daar echt uit wil hebben we dat voor nu geschrapt.

In elk geval erg bedankt voor de kans. Ik heb er veel aangehad. Het is een opstap naar iets waar wel mijn hart ligt.

M.v.g.N. v.G/ 05/08/07

    Contact

© 2010 DE ESDOOM All rights reserved.
Adres:      Coulissen 119 4811 DX Breda
Telefoon:   06-42371507
E-mail:     info@esdoorn.org
Banknummer: ING 9691574
IBAN:       NL92INGB0009691574
BIC:        INGBNL2A
KvK:        20152429